Hypnosestolen © 2009 • Privacy Policy       

 

 

 

 

 

 

 

• Kontakt »
Du er velkommen til at kontakte mig på

Email:gitte@hypnosestolen.dk   

Mobil: 26840541

 

  

 

 

Det følgende er nogle af de almindelige bekymringer omkring hypnose.

 

Jeg mister kontrollen, hvis jeg bliver hypnotiseret.

I hypnose kan og vil du ikke gøre noget, du ikke selv ønsker og er parat til. Det er muligt at følge forslag fra terapeuten, som I har aftalt for inden. Du foran­drer kun, hvad du ønsker, så du vil ikke miste kontrollen, og du vil til enhver tid altid kunne gå ud af hypnosen, hvis du ønsker. Du vil også kunne tale og bevæge dig i hypnose.

 

Jeg kan ikke hypnotiseres. Kun bestemte mennesker kan hypnotiseres.

Alle mennesker kender hypnose/trance fra hverdagen. Når vi er ved at falde i søvn el­ler falder i staver. Så det er naturligt at gå ind i en hypnotisk tilstand, og alle kan hyp­notiseres. Det er som alt andet i livet, når vi øver os, bliver vi bedre og for hver gang, kan man gå dybere i hypnose.

 

Kan jeg huske noget efter, at jeg har været i hypnose?

Du vil kunne huske alt efter, du har været i hypnose. Du kender det fra, når du er ved at falde i søvn og kan huske alt det, du glemte i løbet af dagen. Du bliver endnu mere bevidst og kan huske endnu bedre. Fordi du bliver bevidst om dit ubevidste, vil du hu­ske alt.

 

Kan nogen hypnotisere mig mod min vilje?

For at blive hypnotiseret skal man give tilladelse. Vores sind passer på os og vil aldrig gå med til noget, det ikke ønsker. Så du kan ikke blive hypnotiseret mod din vilje eller gøre ting, du ikke ønsker.

 

Hvad hvis jeg ikke kommer ud af trancen?

Hvis du går dybt i trance, vil det være muligt at tælle dig tilbage til en vågen tilstand. Hvis du går endnu dybere, vil du blot sove, og det eneste, der så vil ske er, at jeg vil vække dig eller du selv vil vågne.

 

 

Det er mig, der styrer mit liv og derved mine resultater.

 

Hvis noget ikke virker, så gør noget andet.